Stockholms centrum för forskning om offentlig sektor

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Stockholms centrum för forskning om offentlig sektor
ss

Scores Jubileumsföreläsningar 2018

2018 firar Score 25 år med en serie jubileumsföreläsningar, en i månaden från mars till december. Torsdag 12 april håller Göran Sundström och Bengt Jacobsson ett seminarium kring boken En Modern myndighet. Trafikverket som ett förvaltningspolitiskt mikrokosmos. Efter föreläsningen bjuder Score på förfriskningar och levande musik!

Organizing and Reorganizing Markets

Ny bok! Organizing and Reorganizing Markets

Organizing and Reorganizing Markets tar organisationsterorin till studiet av marknader. I boken, som är redigerad av Nils Brunsson och Mats Jutterström, medverkar ett flertal forskare från Score.

a

Öppet seminarium vid Score

Torsdag 12 april gästas Scores öppna seminarium av Anna Dreber Almenberg, professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Varmt välkommen!

s

Mot en medarbetardriven förvaltning

I Score-rapporten "Mot en medarbetardriven förvaltning - om inlärning och tillämpning av ett coachande förhållningssätt i Borlänge kommun" undersöker Tiziana Sardiello hur chefer i Borlänge kommun bemöter, bearbetar och använder sig av kunskaper de förvärvat under kurser i coachande förhållningssätt.

s

Första delrapporten klar om Nya Karolinska Solna

Professor Göran Sundström vid Statsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet och även verksam vid Score, har överlämnat den första delrapporten i forskningsprojektet Framtidens universitetssjukhus – Beslut om Nya Karolinska Solna.

s
s
info
Nya böcker från Score

Kontakt

E-post
info[at]score.su.se

Besöksadress
Frescativägen 14A

Postadress
Stockholms universitet
Score
106 91 Stockholm